Sluiten
Zoeken

Bent u op zoek naar degelijke wandelschoenen voor heren in maat 48? We weten dat het moeilijk kan zijn om goede wandelschoenen voor heren in een grote maat zoals 48 te vinden. Door een kijkje te nemen op Grote-schoenen.nl vindt u echter ongetwijfeld hé perfecte paar. Indien u nog hulp nodig heeft staan onze medewerkers graag voor u klaar!

Op zoek naar wandelschoenen in een grote maat?

Bekijk hier onze wandelschoenen!

Comfortabele wandelschoenen voor heren in maat 48 vindt u bij ons

In onze webshop vindt u gegarandeerd de wandelschoenen voor heren in maat 48 die u zoekt. Ook voor andere soorten schoenen, zoals sneakers in maat 48 of sportschoenen, in een grote maat zit u bij ons op de juiste plaats. Vanaf € 50,- nemen wij bovendien de verzendingskosten voor onze rekening en wanneer u voor 16 uur besteld, komt uw pakketje de volgende dag nog bij u thuis aan. Wilt u de schoenen toch liever eerst passen vooraleer u ze koopt. Dan kunt u altijd langskomen in onze fysieke winkel in Fijnaart. Onze medewerkers staan u graag bij met persoonlijk advies.

Bestel nu uw wandelschoenen voor heren in maat 48

Bent u een fervente wandelaar en wilt u graag wandelschoenen voor heren in een grote maat zoals maat 48 of groter online bestellen. Aarzel dan niet langer en bezoek onze webshop. Daar vindt u een uitgebreid assortiment aan wandelschoenen, ook voor vrouwen met maat 44, maar ook nette schoenen en zelfs Nike-slippers in grote maten. Heeft u nog vragen of opmerkingen over onze herencollectie of over iets anders? Bel dan naar het nummer 0168-462766 of vul ons online contactformulier in.

Back to Top
Product aan mandje toegevoegd