Sluiten
Zoeken
Algemene voorwaarden

Ons Kamer van Koophandel nummer is 2002 5291. Handelsnaam is Schouwenaars Schoenen. Btw nummer NL001807592B03

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u afsluit met grote-schoenen.nl. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.

Bestelling

U kunt uw bestelling plaatsen op de website van grote-schoenen.nl. U heeft 14 werkdagen de tijd om uw bestelling te retourneren of te ruilen. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van het gekochte.

Aanbiedingen / Prijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen worden niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen aanleiding geven tot verhoging. grote-schoenen.nl is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten in haar website.

Betaling

Betaling dient vooraf te geschieden per telebankieren op girorekeningnummer 5275878 t.n.v Schouwenaars of via Ideal. Na betaling worden de goederen naar u verzonden. Voor Belgie betaling via overschrijving of via BANCONTANT .Voor internationale betalingen via overschrijving zijn dit de gegevens:
Schouwenaars
IBAN NL 20INGB0005275878
BIC INGBNL2A

Of betaal via BNP Parisbas Fortis: Schouwenaars rek.nr: BE90001643871932

Levering

Grote-schoenen.nl verzendt uw bestelling met PostNL, DPD of DHL. Bestellingen voor 16.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden en de andere dag bezorgd in Nederland. Voor bestellingen in het buitenland is de bezorgtijd 2-3 werkdagen na afgifte bij de transporteur. Muv bestellingen op zaterdag , zondag en feestdagen. Mocht u niet in staat zijn het te ontvangen, dan heeft u drie weken de tijd om het pakketje op te halen op het door de Post.nl aangegeven postkantoor. Bestellingen op zaterdag of zondag worden na het weekend opgestuurd.
Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn krijgt u binnen 48 uur bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren.
Grote-schoenen.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de aflevering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden. Indien de klant een verkeerd afleveradres heeft opgegeven is grote-schoenen.nl niet aansprakelijk voor onjuiste levering.

Verzendkosten

Verzenden binnen Nederland is gratis bij grote-schoenen.nl. Bij bestellingen tot 50 Euro rekent grote-schoenen.nl € 7,25 Euro verzendkosten.
Bij retourneren zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Bij ruilen zijn de verzendkosten van het terug sturen tevens voor eigen rekening. Bij het niet afhalen van een bestelling bij een service-point worden de verzendkosten hiervoor doorberekend.

Ruilen bij grote-schoenen.nl

-Artikelen kunnen binnen 14 dagen geruild worden. Afgeprijsde artikelen kunnen binnen 7 dagen geruild worden;
-U dient aan de volgende voorwaarden te voldoen;
-U kunt uitsluitend artikelen ruilen en retourneren die gekocht zijn bij Grote-schoenen.nl.
-Het artikel dient onbeschadigd, ongedragen in de originele onbeschadigde verpakking terug gestuurd te worden. De retourzending dient vooraf gemeld te worden per e-mail schouwenaars-schoenmode@outlook.com zodat wij eventueel een andere maat voor u kunnen reserveren. Indien de verpakking dermate beschadigd is dat deze niet meer te gebruiken is zijn wij genoodzaakt hiervoor 7.50 euro in rekening te brengen.
-De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening koper. Indien u een artikel ongefrankeerd retour stuurt zijn wij genoodzaakt 10 euro in rekening te brengen.
-Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 werkdagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en wordt definitief.
-U kunt alleen een artikel ruilen voor een andere maat (indien voorradig).

-Bij klachten of beschadiging (tijdens transport), dient u eerst telefonisch contact op te nemen met onze winkel. Te bereiken op ma,wo,do,vr van 9.00 uur – 17.30 uur en op dinsdag van 9.00 uur – 12.30 uur. op nummer 0168-462766
Indien u uw bestelling niet aanneemt, brengen wij u €20.- in rekening voor de door ons gemaakte kosten. U gaat immers juridisch de koop aan en gaat akkoord met de gestelde voorwaarden. U ontvangt hiervoor een factuur per email.

Garantie bij grote-schoenen.nl

1.Grote-schoenen.nl garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook.
2. De onder 1. genoemde garantie geldt gedurende een periode van 1 maand na levering.
3.Grote-schoenen.nl verschaft u een aankoopbewijs per email als bewijs met betrekking tot de garantie.
4. Indien de te leveren zaken niet voldoen aan deze garanties, zal Grote-schoenen.nl de zaak binnen redelijke termijn na ontvangst daarvan danwel, indien retournering redelijkerwijze niet mogelijk is, na schriftelijke kennisgeving ter zake van het gebrek door u, naar keuze van Grote-schoenen.nl vervangen of zorgdragen voor herstel. In geval van vervanging verbindt u zich reeds nu de vervangen zaak aan Grote-schoenen.nl te retourneren en de eigendom daarover aan Grote-schoenen.nl te verschaffen.
5. De te dezen genoemde garantie geldt niet wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van oneigenlijk gebruik of wanneer, zonder schriftelijke toestemming van Grote-schoenen.nl, u of derden wijzigingen hebben aangebracht en/of trachten aan te brengen aan de zaak of deze hebben aangewend voor doeleinden waarvoor de zaak niet bestemd is.
6. Indien de geleverde zaak niet overeenstemt met hetgeen was overeengekomen en deze niet-conformiteit een gebrek is in de zin van de regeling van de productaansprakelijkheid, dan is Grote-schoenen.nl niet aansprakelijkheid voor de daaruit voortvloeiende gevolgschade.
7. Het in deze algemene voorwaarden bepaalde ter zake van garantie, laat onverlet uw garantieaanspraken uit hoofde van de wet, alles met inachtneming van het in deze algemene voorwaarden en de overeenkomst bepaalde, daaronder begrepen de aard en de hoedanigheid van hetgeen aan u is verkocht en geleverd.
8. Wanneer de producent van een gebrekkige zaak aansprakelijk is voor gevolgschade, dan wordt de aansprakelijkheid van Grote-schoenen.nl beperkt tot herstel of vervanging van de zaak, dan wel terugbetaling van de koopprijs.
9. Onverminderd het bovenstaande is Grote-schoenen.nl niet aansprakelijk indien de schade is te wijten aan opzet en/of grove schuld en/of verwijtbaar handelen, dan uw oneigenlijk gebruik.
10. De in deze voorwaarden opgenomen beperkingen van de aansprakelijkheid voor directe schade gelden niet indien de schade te wijten is aan opzet of grove schuld van Grote-schoenen.nl of zijn ondergeschikten.

Persoonsgegevens bij grote-schoenen.nl

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het Grote-schoenen.nl klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, waaronder inbegrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door Grote-schoenen.nl of door ons zorgvuldig geselecteerde derden, invordering van verschuldigde bedragen, fraudebestrijding en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.Grote-schoenen.nl verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt.
Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail aan ons bevestigen.

Klachten bij grote-schoenen.nl

Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen per mail of telefonisch.

Retoursturen bij grote-schoenen.nl

Bij uw bestelling vindt u een retourformulier.Dit dient volledig in te vullen. Zonder volledig ingevuld retourformulier zal uw retour niet in behandeling worden genomen.Verpak het/de te retourneren artikel(en) incl. de factuur in de originele verpakking. De schoenen kunnen ook in onze winkel worden afgegeven waarna u het aankoopbedrag direct retour ontvangt.
Vermeld duidelijk aan de bovenzijde van het pakket het verzendadres:
Schouwenaars Schoenmode, Molenstraat 25, 4793 ED Fijnaart;
U kunt het pakket bij het postkantoor ter verzending aanbieden,
De kosten voor het verzenden zijn voor u.

Bewaar het verzendbewijs goed.

Hoe snel kan ik mijn bestelling in huis hebben?

Vanaf het moment dat uw bestelling bij ons binnen komt krijgt u direct reactie of het bestelde artikel op voorraad is. Zodra wij de betaling binnen hebben wordt direct uw bestelling verstuurd. Mits besteld voor 16.00 uur.

Wat betaal ik aan verzendkosten bij grote-schoenen.nl

Verzenden binnen Nederland is gratis bij grote-schoenen.nl bij een bestelling vanaf € 50 euro.

Een artikel ruilen bij grote-schoenen.nl

Ja, ruilen kan binnen 14 werkdagen na ontvangst. Afgeprijsde artikelen hebben een ruiltermijn van 7 werkdagen. De verzendkosten voor het terug sturen zijn voor uw rekening. Wij nemen 1-malig de verzendkosten voor rekening voor het opnieuw opsturen van het geruilde artikel, indien afleveradres in Nederland. Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan het ruilen, lees deze in onze voorwaarden.

Mag ik een artikel retourneren bij grote-schoenen.nl?

Ja, retourneren mag binnen 14 werkdagen na ontvangst. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening. Het aankoopbedrag word dezelfde dag terug over gemaakt.

Hoe kan ik betalen bij grote-schoenen.nl?

Betaling dient te geschieden per vooruitbetaling via telebankieren of IDEAL of BANCONTANT.

Waar kan ik terecht voor overige vragen, extra info of klachten?

U kunt altijd een email sturen naar schouwenaars-schoenmode@outlook.com en wij zullen er zorg voor dragen dat u zo spoedig mogelijk een reactie van ons ontvangt.

Wat gebeurd er met mijn persoonlijke gegevens bij grote-schoenen.nl

Uw adres en e-mail gegevens worden opgenomen in het Grote-schoenen.nl klantenbestand. Heeft u hier bezwaar tegen, laat ons dat even weten per e-mail. Grote-schoenen.nl zal nimmer haar klantenbestand of deelgegevens aan derden verstrekken.

Privacy

Grote-schoenen.nl verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, wij doen dit om ( potentiele ) klanten zo goed mogelijk te helpen en onze doelstellingen te bereiken. In dit privacy statement leggen we uit waarom en op welke manier jouw persoonsgegevens verwerken.

De gegevens over bezoekers en het gebruik van deze website kunnen worden verzameld, geanalyseerd en verwerkt ten behoeve van onze bedrijfsvoering en om algemene web statistieken.

De persoonlijke gegevens die door deze website worden verzameld zullen door Grote-schoenen.nl niet aan derden worden verkocht, verhuurd of andere vorm mogelijk, tenzij vereist op grond van wettelijke verplichting via verzoek.

Grote-schoenen.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de privacyregeling of de inhoud van websites die door middel van een link of verwijzing met deze websites zijn verbonden.

Gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt om via deze website of op andere wijze bij Grote-schoenen.nl ingediende verzoeken te voldoen of om je te informeren over producten die interessant voor je kunnen zijn. Indien je niet langer nieuwsbrieven of andere informatie wenst te ontvangen van Grote-schoenen.nl dan kan je dat kenbaar maken via een e-mail, telefonisch contact of uitschrijving middels de aangesloten link in nieuwsbrieven.

GDPR wetgeving

Wij verwerken de volgende gegevens,

Voor en achternaam, adres, telefoonnummer en emailadres, geslacht ( om je aan te kunnen spreken met meneer of mevrouw ) .

Onder de GDPR heeft iedereen een aantal rechte. Wij doen onze uiterste best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons weten !

Recht op inzage : Uiteraard kun jen inzien welke persoonsgegevens we van jou verwerken. We vertellen je dan ook graag meer over het hoe en waarom we deze gegevens verwerken.

Recht op rectificatie : Heb je het idee dar we verkeerde gegevens van jou hebben ? Laat het ons weten en we passen het aan.

Recht op vergetelheid : Je kan je persoonsgegevens die wij van jou hebben laten verwijderen. Het kan zijn dat we voor andere doeleinden ( administratie ) die gegevens dan nog wel moeten verwerken.

Recht op beperking van de verwerking : Het recht om minder gegevens te laten verwerken, laat ons weten welke gegevens we niet mogen verwerken.

Recht om bezwaar te maken : Voor de verwerking van jouw persoonsgegevens kan je bezwaar indienen. Gaat het om marketing ? Dan zullen we de verwerking zo snel mogelijk aanpassen.

Recht op dataportabiliteit : Dit is een nieuw recht onder de AGV om je persoonsgegevens over ( te ) laten dragen. Mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan even contact met ons op.

Contacten met factuur relatie.

Reeds bestaande klanten hoeven geen expliciete toestemming te geven voor commerciële boodschappen voor vergelijkbare producten. Onder klanten verstaan we mensen die een aankoop doen.

Zolang er een mogelijkheid ( keuze om niet meer deel te nemen ) wordt aangeboden, mogen commerciële boodschappen over producten verstuurd worden.

Back to Top
Product aan mandje toegevoegd